Eigen slachterij

Als een van de weinige slagerijen in de regio hebben we nog een eigen slachterij bij de zaak. Wekelijks komt het vee uit Zoeterwoude. De runderen zoeken wij zelf uit. In onze slachterij en slagerij wordt gemiddeld één rund per week verwerkt. Hierdoor bent u verzekerd van absoluut vers vlees. Wij kunnen u dan ook met recht garanderen dat wij precies weten wat voor vlees wij in de kuip hebben. Doordat er geen tussenliggende schakels zijn kennen wij de gehele geschiedenis van uw vlees.

Ook slachten wij op verzoek voor restaurants.

Verantwoord en veilig

Door de eigen slachting kunt u tevens bij ons terecht om de diepvries te vullen. Voor een ½ varken, een runderbout of een door u zelf samengesteld diepvriespakket.
Wij snijden het voor u uit naar uw wens. Ook inpakken en voorvriezen kan voor u geregeld worden. Gemakkelijk en voordelig.

Diervriendelijk slachten

Onlangs zijn we geslaagd voor de cursus diervriendelijk fixeren. Dat betekent dat onze slachtvergunning opnieuw is verlengd. Zo kunnen wij de beste kwaliteit voor u garanderen en dat geeft voor u zekerheid en vertrouwen.