Vers vlees

Kalfsvlees

In onze slagerij verwerken wij uitsluitend blank dikbil kalfsvlees.
Zoals u van ons mag verwachten wordt al onze vlees uitgesneden in eigen worstmakerij.

  • Oester
  • Gemarineerde schnitzels
  • Schenkel
  • Lever
  • Zwezerik
  • Gehakt
  • Kalfsgehaktballen (een aanrader!)

Al onze producten zijn naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar.

Lamsvlees

Wij leveren naast Nieuw-Zeelands lamsvlees ook Hollands lamsvlees.

  • Lamsrack
  • Lamsfilet (ca. 500 gram)
  • Lamsbout met kleine beentjes
  • Lamsworstjes


Varkenshaas op 6 manieren

  • Roerbakvarkenshaas in pepersaus
    Varkenshaas om circa 5 minuten te roerbakken, lekker met rijst of gebakken krieltjes
  • Varkenshaas knoflook
  • Varkenshaas tricolore
  • Varkenshaas op een spies
  • Varkenshaas naturel
  • Duinhaasje
    Een varkenshaasje gevuld met brie en Parmaham


Thumb_p1100383Thumb_3-11_014

Thumb_p1360676