Eigen slachterij

Als een van de weinige slagerijen in de regio hebben we nog een eigen slachterij bij de zaak. Wekelijks komt het vee uit Zoeterwoude. De runderen zoeken wij zelf uit. In onze slachterij en slagerij wordt gemiddeld één rund per week verwerkt. Hierdoor ben jij verzekerd van absoluut vers vlees. Wij garanderen met recht dat wij precies weten wat voor vlees wij in de kuip hebben. Doordat er geen tussenliggende schakels zijn kennen wij de gehele geschiedenis van uw vlees.

Ook slachten wij op verzoek voor restaurants.

Verantwoord en veilig

Door de eigen slachting kun je tevens bij ons terecht om de diepvries te vullen. Bijvoorbeeld voor een ½ varken, een runderbout of een door jou zelf samengesteld diepvriespakket.
Naar wens snijden wij het voor je uit. Ook inpakken en voorvriezen kan geregeld worden. Gemakkelijk en voordelig.

Diervriendelijk slachten

Onlangs zijn we geslaagd voor de cursus diervriendelijk fixeren. Dat betekent dat onze slachtvergunning opnieuw is verlengd. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen, dat geeft zekerheid en vertrouwen.




Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.