Vers vlees

Kalfsvlees

In onze slagerij verwerken wij uitsluitend blank dikbil kalfsvlees.
Zoals je van ons mag verwachten wordt al ons vlees uitgesneden in eigen worstmakerij.

  • Oester
  • Gemarineerde schnitzels
  • Schenkel
  • Lever
  • Zwezerik
  • Gehakt
  • Kalfsgehaktballen (een aanrader!)

Al onze producten zijn naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar.

Lamsvlees

Wij leveren naast Nieuw-Zeelands lamsvlees ook Hollands lamsvlees.

  • Lamsrack
  • Lamsfilet (ca. 500 gram)
  • Lamsbout met kleine beentjes
  • Lamsworstjes


Varkenshaas op 6 manieren

  • Roerbakvarkenshaas in pepersaus
    Varkenshaas om circa 5 minuten te roerbakken, lekker met rijst of gebakken krieltjes
  • Varkenshaas knoflook
  • Varkenshaas tricolore
  • Varkenshaas op een spies
  • Varkenshaas naturel
  • Duinhaasje
    Een varkenshaasje gevuld met brie en Parmaham


Thumb_p1100383Thumb_3-11_014

Thumb_p1360676


Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.